单选
28、不定项选择题 Read the following four texts. Answer the questions below each text by
A A.saving them for future use B B.keeping them from rusting C C.letting them grew in value D D.hiding them from locals
详情
单选
29、不定项选择题 Read the following four texts. Answer the questions below each text by
A A.highlight the thriftiness of early American colonists B B.illustrate the high status of blacksmiths in that period C C.contrast the attitudes of different civilizations toward nails D D.show the preciousness of nail-making technology at that time
详情
单选
30、不定项选择题 Read the following four texts. Answer the questions below each text by
A A.Increased productivity. B B.wider use of new energies. C C.Fierce market competition. D D.reduced cost of raw material.
详情
单选
31、不定项选择题 Read the following four texts. Answer the questions below each text by
A A.have undergone many technological improvements B B.have remained basically the same since Roman times C C.are less studied than other everyday product D D.are one of the world’s most significant inventions
详情
单选
32、不定项选择题 Read the following four texts. Answer the questions below each text by
A A.cheap technologies bring about revolutionary change. B B.technological innovation is integral to economic success. C C.technology defines people’s understanding of the world. D D.Sophisticated technology developed small inventions.
详情
单选
33、不定项选择题 Parenting tips obtained from hunter-gatherers in Africa may be the key
A A.sharing childcare among community members B B.assigning babies to specific adult categories C C.teaching parenting skills to older children D D.carrying infants around by their parents
详情
单选
34、不定项选择题 Parenting tips obtained from hunter-gatherers in Africa may be the key
A A.an attempt to facilitate intergenerational communication B B.an approach to integrating into western society C C.the conventional parenting style in western culture D D.the differences between western and African ways of living
详情
单选
35、不定项选择题 Parenting tips obtained from hunter-gatherers in Africa may be the key
A A.alleviates parenting pressures B B.consolidates family relationships C C.results in the child-centered family D D.departs from the course of evolution
详情
单选
36、不定项选择题 Parenting tips obtained from hunter-gatherers in Africa may be the key
A A.They tend to fall short of official requirements. B B.They have difficulty finding enough caregivers. C C.They ought to improve their career-to-child ratio. D D.They should try to prevent parental depression.
详情
单选
37、不定项选择题 Parenting tips obtained from hunter-gatherers in Africa may be the key
A A.Instructive teaching: a dilemma for anxious parents. B B.For a happier family learn from the hunter gatherers. C C.Mixed-aged playgroup, a better choice for lonely children. D D.Tracing the history of parenting: from Africa to Europe.
详情
刷题小程序
最新考研题库题库小程序