单选
18、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.allow B B.expect C C.require D D.direct
详情
单选
19、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.adopt B B.lead C C.clear D D.change
详情
单选
20、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.adapting to B B.deriving from C C.relying on D D.pointing at
详情
单选
21、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.Once B B.Since C C.Unless D D.Although
详情
单选
22、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.records B B.positions C C.principles D D.resources
详情
单选
23、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.controls B B.analyses C C.produces D D.mixes
详情
单选
24、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.decorate B B.compare C C.protect D D.complement
详情
单选
25、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.In conclusion B B.By contrast C C.For example D D.Above all
详情
单选
26、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.identify B B.suit C C.secure D D.include
详情
单选
27、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.appropriate B B.obvious C C.impressive D D.delicate
详情
刷题小程序
最新考研题库题库小程序