单选

52、不定项选择题 The following paragraphs are given in a wrong order. For questions 41—45, you are required to reorganize these paragraphs into a coherent text by choosing from the list A—H and filling them into the numbered boxes. Paragraphs A, E and H have been correctly placed. Mark your answers on the ANSWER SHEET. (10 points)

  A. Last year marks the 150th anniversary of a series of Yellowstone photographs by the renowned landscape photographer William Henry Jackson. He captured the first-ever shots of iconic landmarks such as the Tetons, Old Faithful and the Colorado Rockies. Jackson snapped them on a late 19th-century expedition through the Yellowstone Basin that was conducted by the head of the U. S. Geological and Geographical Survey of the Territories, Ferdinand V. Hayden. The team included a meteorologist, a zoologist, a mineralogist, and an agricultural statistician.
  B. Two centuries ago, the idea of preserving nature, rather than exploiting it, was a novel one to many U. S. settlers. One of the turning points in public support for land conservation efforts—and recognizing the magnificence of the Yellowstone region in particular—came in the form of vivid photographs.
  C. As an effective Washington operator, Hayden sensed that he could capitalize on the expedition’s stunning visuals. He asked Jackson to print out large copies and distributed them, along with reproductions of Moran’s paintings, to each member of Congress. “The visualization, particularly those photographs, really hit home that this is something that has to be protected,” says Murphy.
  D. Through the trip, Jackson juggled multiple cameras and plate sizes using the “collodion process” that required him to coat the plates with a chemical mixture, then expose them and develop the resulting images with a portable darkroom. The crude technique required educated guesses on exposure times, and involved heavy, awkward equipment—several men had to assist in its transportation. Despite these challenges, Jackson captured dozens of striking photos, ranging from majestic images like his now-famous snapshot of Old Faithful, to casual portraits of expedition members at the camp. While veterans of previous expeditions wrote at length about stunning trail sights, these vivid photographs were another thing entirely.
  E. The journey officially began in Ogden, Utah on June 8, 1871. Over nearly four months, dozens of men made their way on horseback into Montana and traversed along the Yellowstone River and around Yellowstone Lake. That fall, they concluded the survey in Fort Bridger Wyoming.
  F. Though Native Americans (and later miners and fur trappers) had long recognized the area’s riches, most Americans did not. That’s why Hayden’s expedition aimed to produce a fuller understanding of the Yellowstone River region, from its hot springs and waterfalls to its variety of flora and fauna. In addition to the entourage of scientists, the team also included artists: Painter Thomas Moran and photographer Jackson were charged with capturing this astounding natural beauty and sharing it with the world.
  G. The bill proved largely popular and sailed through Congress with large majorities in favor. In quick succession, the Senate and House passed legislation protecting Yellowstone in early 1872. That March, President Ulysses S. Grant signed an act into law that established Yellowstone as the world’s first national park. While some locals opposed to the designation, the decision was largely accepted—and Jackson’s photos played a key role in the fight to protect the area. “I don’t believe that the legal protection would have happened in the timeframe that it did without those images”, says Heather Hansen, journalist and author of Prophets and Moguls Rangers and Rogues, Bison and Bears: 100 Years of the National Park Service.
  H. Perhaps most importantly, the images provided documentary evidence that later made its way to government officials. Weeks after completing the expedition, Hayden collected his team’s observations into an extensive report aimed at convincing senators and representatives, along with colleagues at government agencies like the Department of the Interior, that Yellowstone ought to be preserved.

A A
B B
C C
D D
E E

正确答案
G
查看解析

相关试题

单选
8、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blan
A A.displayed B B.occupied C C.located D D.equipped
查看
单选
9、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blan
A A.privately B B.regularly C C.respectively D D.permanently
查看
单选
10、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.definition B B.transition C C.substitution D D.combination
查看
单选
11、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.classify B B.record C C.describe D D.connect
查看
单选
12、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.apart from B B.instead of C C.such as D D.along with
查看
单选
13、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.construction B B.restoration C C.impression D D.evaluation
查看
单选
14、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.doubted B B.faced C C.accepted D D.reduced
查看
单选
15、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.assigned B B.subjected C C.accustomed D D.opposed
查看
单选
16、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.so that B B.even if C C.now that D D.in case
查看
单选
17、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.talking B B.starting C C.breaking D D.meeting
查看
刷题小程序
英语一题库小程序