分析

2、问答题 Read the following text carefully and then translate the underlined segments into Chinese. Write your answers on the ANSWER SHEET. (10 points)

  There has been some exploration around the use of AI in digital marketing. For example, AI can be used to analyse what type of advertising content or copy would be appropriate to ‘speak’ to a specific target customer group by revealing information about trends and preferences through the analysis of big data. (46) AI can also be used to identify the lifestyle choices of customers regarding their hobbies, favourite celebrities, music choices, and fashions to provide unique content in marketing messages put out through social media. At the same time AI can also be used to generate content for social media posts and chat sites. AI can also provide a bridge between the need of the brand to communicate emotionally with the customer and identifying their rapidly changing needs.
  The main disadvantage of using AI to respond to customers is that there are concerns about trusting personal interactions to machines, which could lead not only to the subsequent loss of interpersonal connections, but also to a decrease in marketing personnel. (47) Some believe that AI is negatively impacting on the marketer’s role by reducing creativity and removing jobs, but they are aware that it is a way of reducing costs and creating new information. By allowing AI to develop content some brand marketers may find that they are losing control over the brand narrative. (48) Algorithms that are used to simulate human interactions are creating many of these concerns, especially as no-one is quite sure what the outcomes of using AI to interact with customers will be.
  For AI to be successful, data needs to be accessible, but the use of personal data is becoming more regulated and the automated sharing of data is becoming more difficult. (49) If customers are not willing to share data, AI will be starved of essential information and will not be able to function effectively or employ machine learning to improve its marketing content and communication. Therefore, unless customers are prepared to sign release agreements, the use of AI may become somewhat restricted in the future. Not only can AI help to create the marketing content, but it can also provide a non-intrusive way of delivering the content to the target customers. Data can be gathered on where the customer can be engaged, such as location, devices used, website interactions, and sites visited, to display marketing messages in appropriate forms, including emails, social media posts, pop-up advertisements, and banners at an appropriate frequency. (50) The non-intrusive delivery of the marketing messages in a way that is sensitive to the needs of the target customer is one of the critical challenges to the digital marketer.

正确答案
有些人认为,人工智能通过降低创造性和减少工作岗位正在对营销人员的角色产生负面影响,但他们也意识到这是一种降低成本和创建新信息的方式。
原句是并列句,前半句和后半句由并列连词“but”连接。译文也采用了并列句结构,使用了“但”来连接两部分内容,保持了原文的逻辑关系。
查看解析

相关试题

单选
8、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blan
A A.displayed B B.occupied C C.located D D.equipped
查看
单选
9、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blan
A A.privately B B.regularly C C.respectively D D.permanently
查看
单选
10、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.definition B B.transition C C.substitution D D.combination
查看
单选
11、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.classify B B.record C C.describe D D.connect
查看
单选
12、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.apart from B B.instead of C C.such as D D.along with
查看
单选
13、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.construction B B.restoration C C.impression D D.evaluation
查看
单选
14、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.doubted B B.faced C C.accepted D D.reduced
查看
单选
15、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.assigned B B.subjected C C.accustomed D D.opposed
查看
单选
16、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.so that B B.even if C C.now that D D.in case
查看
单选
17、不定项选择题 Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered bla
A A.talking B B.starting C C.breaking D D.meeting
查看
刷题小程序
英语一题库小程序